Berdendang · Berjejak

Promise Me Forever

I thought of you again today, wherever you may be
I know you’re out there in the world, and I know you’re meant for me
Though I don’t know when we’ll meet, to me you are just a prayer
I pray you’re walking close to God, and that He’ll keep you in His care

Promise me forever, forever, and a day
I’ll promise I will wait for you, oh will you wait for me
So many people come to this with every pieces
I’ll promise I stay true to you in everything that I do
Forever, forever, and a day

So many things uncertain, so shaky is the world
But I am standing safely, sheltered in His hands
I know His timing’s perfect, I know His will is true
And so I’m growing as I wait, as He’s preparing me for you

Promise me forever, forever, and a day
I’ll promise I will wait for you, oh will you wait for me
So many people come to this with every pieces
I’ll promise I stay true to you in everything that I do
Forever, forever, and a day

Lagu berjudul Promise Me Forever karya Nebblett Family ini bisa dibilang masuk genre romantic religious. Haha. Ini lagu gw denger waktu syedih sendu sok tegar ngerjain skripsi padahal lagi konflik romansa ecek-ecek. Mau cari lagu jedug-jedug di laptop, udah ga punya. Yodah kan puter aja ni lagu yang dia kasih, kelihatannya bagus karena judulnya bagus. Intronya syahdu, masuk baris pertama eh tambah syahdu ni hati.

I thought of you again today, wherever you may be

Anyway weeks later in a pretty-special day, di dalam sesi karaoke via telepon, kami putar lagu ini. Barulah gw baca liriknya kayak apa.
Well. That is sweet.
Isi lagunya tentang doa dan harapan seorang muda agar Tuhan selalu menjaga dan melindungi dirinya dan calon pasangannya. Siapapun orang itu, dimanapun orang itu, dia yakin Tuhan membentuk calon pasangannya itu seperti Tuhan membentuknya. Dia juga yakin kalau dia akan bersatu dengan calon pasangannya itu di waktu yang tepat di dalam kehendak Tuhan. Barulah setelah waktu indah itu tiba, dia mau pasangannya kelak berjanji untuk setia selamanya seperti dia menjanjikan kesungguhan selamanya.
Forever and a day.
Sweet kan? Sweet dong. Hehe.

In this pretty-special day, I thank God for days we spend, for memories we share, for beaches we go, for sun we chase, even for waves we’ve drowned.
Thank you for being my “sahabat, teman, kawan, pemimpin” (hehe), my private driver (you said), my brother, my daddy’s long legs, my guardian angel in disguise.

I knew you by prayer, and I believe answered prayer does not lie.

I pray you’re walking close to God, and that He’ll keep you in His care

We know we are still too far from the “forever promise”, so let us seek God first and grow in Him.

And so I’m growing as I wait, as He’s preparing me for you

image

One thought on “Promise Me Forever

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s